Me rastin e shënimit të ditës botërore të ujit më 22 Mars 2016, Prof. Dr. Selvete Hoxha - Krasniqi , Zv. Drejtor në IKSHPK shpallet AMBASADORE E UJIT PËR KOSOVË.

Ky emërim identifikon Institutin Kombëtar si institucion aktiv dhe monitorues në sektorin e ujit duke vlerësuar lartë kontributin e Prof. Dr. Selvete Hoxha - Krasniqi në avancimin e çështjeve në sigurimin e ujit higjienik për pije për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.


Last Updated (Thursday, 24 March 2016 15:36)