Overview Search Downloads Submit file
Category: PUBLIKIMET
Page: 1 of 6  >> 
Files:
Pandemic influenza action plan


Date
File size
Hits
2013-12-06
567.46 KB
3
Plani i veprimit kunder gripit pandemik


Date
File size
Hits
2013-12-06
570.65 KB
2
DIABETI - Dita Botërore e Diabetit 14 nëntori


Date
File size
Hits
2013-11-14
5.26 MB
15
29 Shtatori - Dita boterore e zemrës 2013


Date
File size
Hits
2013-10-02
228.21 KB
30
KOMUNIKATË PËR MEDIA, Java botërore e imunizimit, 24 – 30 prill 2013

Date
File size
Hits
2013-04-23
1.19 MB
110
MEDIA RELEASE, World Immunization Week, 24 – 30 April 2013

Date
File size
Hits
2013-04-23
1.18 MB
80
Udhezim_Administrativ_Nr.16_

Date
File size
Hits
2013-04-15
504.67 KB
214
Analiza e morbiditetit të popullatës së Kosovës për vitin 2011

Date
File size
Hits
2012-12-27
904.71 KB
406
Analiza e gjendjes shendetesore e Nënës, Fëmijëve dhe të Rinjve për vitin 2012

Date
File size
Hits
2012-12-27
608.92 KB
340
ANALIZA E GJENDJES SHËNDETËSORE 2010

Date
File size
Hits
2012-11-06
1.29 MB
409